Voor honden met klachten

Orthomoleculair voedingsadvies

Zit je maatje niet lekker in z’n vel? Is er altijd wel wat aan de hand qua gezondheid? Als bepaalde voedingsstoffen ontbreken in de voeding van je hond kan het zelf herstellend vermogen van het lichaam achteruit gaan. Het gevolg kan zijn dat je hond zowel fysiek als mentaal niet optimaal functioneert. Een orthomoleculaire aanpak richt zich op het zelf herstellend vermogen van de lichaamscellen met als doel het lichaam weer in balans te brengen door het aanvoeren van de juiste voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen bieden we het liefst aan via gevarieerde voeding eventueel aangevuld met kruiden en/of goed opneembare supplementen. 

Heeft jouw hond last van........

Daar kunnen we wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ik help je graag bij het optimaliseren van de gezondheid van je hond! 

Lijkt het je wat om samen aan de slag te gaan?

Wil je jouw hond voorzien van alle benodigde voedingsstoffen zodat het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer aan het werk kan? Wat mij betreft gaan we samen kijken wat daarvoor nodig is. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met me op. 

Hoe gaan we het aanpakken:

Intake

Je ontvangt van mij een intake formulier via de mail waarin ik veel vragen stel over je hond. Als deze ingevuld geretourneerd is plannen we een afspraak om dit door te nemen. Je kunt dan ook je eventuele vragen stellen. Als er al een dossier is van de dierenarts ontvang ik die graag digitaal. Het kan voorkomen dat ik vraag een aanvullend bloedonderzoek te laten doen bij je dierenarts.

advies op maat

Nadat ik het ingevulde intake formulier, het dierenartsen dossier en eventuele andere info heb ontvangen ga ik aan de slag en maak een advies op maat voor jouw hond. Het advies ontvang je in je mail waarop jij een afspraak maakt om dit advies samen door te nemen. Als alles is doorgesproken kun je aan de slag met het advies.

Stap 3

Je houdt me goed op de hoogte over hoe het gaat. Na twee weken hebben we via Zoom of telefonisch het eerste opvolggesprek. Van dit gesprek ontvang je een kort verslag over wat we hebben besproken en wat de eventuele aanpassingen zijn op de mail. Het aantal opvolggesprekken hierna is afhankelijk van welk traject je hebt gekozen. Aan het einde van het traject hebben we een gesprek waarin we onder andere bespreken of je het traject nog wilt verlengen of dat je wilt stoppen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de opvolggesprekken.

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij er samen voor?

Als je nu denkt dit past helemaal bij mij en je wilt er 100% samen voor gaan kies dan hieronder voor een traject. Wil je overleggen over welk traject het meest passend is bij de klachten van jouw hond stuur me dan gerust een bericht. 

Orthomoleculair advies incl. begeleiding, duur 2 maanden

€ 199,-

Orthomoleculair advies incl. begeleiding, duur 4 maanden

€ 299,-

Orthomoleculair advies incl. begeleiding, duur 6 maanden

€ 425,-

Is je hond na het volgen van een traject nog niet geheel klachtenvrij?

€ 75,-

Extra begeleiding telefonisch na een traject

€ 15,- per 20 min

Extra begeleiding via email na een traject

€ 15,- per mail

*DISCLAIMER: een orthomoleculair advies vervangt nooit het advies van een dierenarts. Garantie op genezing kan ik niet geven. Dat is echt afhankelijk van wat de klachten precies zijn en hoelang deze al spelen. Wel kun je rekenen op 100% inspanning van mijn kant om zoveel mogelijk verbetering te realiseren. 

Nog vragen?

Stuur me gerust een bericht. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Dit kan via info@welfare4paws.nl of via mijn contactpagina.

Scroll naar boven