Voor gezonde honden

Preventief voedingsadvies

Je hond is weliswaar gezond maar je vraagt je wel eens af hoe je die gezondheid zo lang mogelijk kan behouden? Of vraag je je wel eens af of de voeding die je hond krijgt wel compleet is? Of je hond wel alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt? 

Herken je dit?

Daar kunnen we wat aan doen!

Hoe gaan we dit doen?

We gaan kijken naar wat jouw hond nodig heeft maar zeker ook naar wat bij jou past. Wil je het liefst brokken geven of liever vers vlees? Als je kiest voor vers vlees moet dat dan rauw zijn of gekookt? Ik ga kijken wat de hond nodig  heeft en jij geeft aan wat haalbaar is voor jou. Op basis daarvan maak ik een advies. Voor het compleet maken van een voeding werk ik waar mogelijk met verse functionele voeding of toppings.

Hoe ga ik je hierbij helpen?

Je ontvangt van mij een vragenformulier waarin ik een aantal vragen stel over je hond en jouw wensen. Als het vragenformulier geretourneerd is ga ik voor je aan de slag. Ik kijk of de huidige voeding alle benodigde voedingsstoffen bevat. Zo niet dan ga ik aangeven hoe we dit kunnen aanvullen of ik adviseer een geheel andere voeding. Alles uiteraard in overleg. Via de mail ontvang je dan een advies met een voeding waarmee je de gezondheid van je maatje optimaliseert. Jij maakt hierop een afspraak om dit advies te bespreken.

* Dit advies is uitsluitend geschikt voor gezonde honden. Voor honden met gezondheidsklachten verwijs ik je naar één van de trajecten. Bij dit advies is geen verdere begeleiding inbegrepen. 

Zo gaan we het aanpakken:

1

Via de mail ontvang je een vragenformulier. Zodra ik deze retour heb ontvangen ga ik voor je aan de slag.

2

Je ontvangt van mij via de mail een advies passend bij je hond en bij jouw wensen. Dit advies bespreken we samen.

3

Na de bespreking van dit  preventieve voedingsadvies is er geen verdere begeleiding bij deze optie inbegrepen. Heb je toch behoefte aan extra begeleiding dan kan dat natuurlijk.

Het resultaat

Na dit traject:

Wat krijg je als je voor dit preventieve voedingsadvies kiest?

Je betaalt voor dit advies:

€ 95,-

Gerrie close up2

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!

Scroll naar boven