Voor gezonde honden

Voedingscheck

Is je hond gezond en zonder klachten maar wil je gewoon dat er eens even iemand met je meekijkt naar de huidige voeding? Of wil je graag weten hoe je de huidige voeding van je hond op een gezonde manier kunt verrijken? Of wil je hulp bij het kiezen van een nieuwe voeding voor je hond?

Laat mij je helpen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Als dat je wat lijkt dan wil ik je daar graag bij helpen!

Hoe ga ik je hierbij helpen?

Je ontvangt van mij een vragenformulier waarin ik een aantal vragen stel over je hond. Bijvoorbeeld over  wat hij/zij lekker vindt maar ook vragen over jouw wensen met betrekking tot de voeding. Wat je het liefst zou willen geven (brok, vlees etc.) en wensen qua prijs.  Als het vragenformulier geretourneerd is ga ik voor je aan de slag. Via de mail ontvang je dan een kort advies met een aantal voedingen die passend zijn of hoe je de huidige voeding kunt aanvullen. Jij maakt vervolgens een afspraak om dit advies te bespreken.

* Dit advies is uitsluitend geschikt voor gezonde honden. Voor honden met gezondheidsklachten verwijs ik je naar één van de trajecten. Bij dit advies is geen verdere begeleiding inbegrepen. 

Mijn werkwijze

intake

Via de mail ontvang je een vragenformulier. Zodra ik deze retour heb ontvangen ga ik voor je aan de slag.

advies

Je ontvangt van mij via de mail een kort advies met een aantal opties passend bij je hond en bij jouw wensen. Dit advies bespreken we samen.

extra begeleiding

Bij de voedingscheck is geen verdere begeleiding inbegrepen. Heb je toch behoefte aan extra begeleiding dan kan dat natuurlijk.

Het resultaat

Na dit traject:

Wat krijg je als je voor deze voedingscheck kiest?

Je betaalt voor dit advies:

€ 65,-

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!

Scroll naar boven